Hoppfelt og fasiliteter

Midnight Sun Boogie har alt du måtte ønske og trenge av fasiliteter for å trives dag etter dag.

Vi har stor pakkesal hvor våre pakkere jobber knallhardt for å få deg klar til neste løft. Det er TV med tilkoblingspunkter for videokamera i pakkesalen, som er kjekt for bl.a. debriefing av hopp. Vi har projektor med enormt lerret hvor vi kjører dagens video. Det er nok plass til å kjøre både radiostyrt bil og helikopter innendørs hvis været mot formodning skulle tvinge oss på bakken.

Ute har vi stor bålplass, griller og sittegrupper med bord. Vi arrangerer ofte felles grilling for å gjøre ting enkelt for travle fallskjermhoppere.

Overnatting foregår på feltet og er inkludert i boogie-avgiften. Ta med eget telt, campingvogn eller bobil. For de med ønske om å overnatte innendørs kan man leie seg inn i vårt spartanske motell, hvor vi også har flere dusjer og  toaletter. Det må medbringes egen sovepose samt liggeunderlag. For de som ønsker luksus (og forsaker opplevelsen det er å bo på feltet) er det campingplass med hytter og til og med et hotell i Sjøvegan sentrum, 10 minutter unna.

Vi har også flere dusjer og en haugevis med toaletter

Som ethvert etablert hoppfelt har vi badstu og badestamp i tilknytning til hoppfeltet, med mulighet for avkjøling i elva eller på stranda.