Tandem

Midnight Sun Boogie kan tilby tandemhopping fra ca 12.000 fot. Det gir en frittfalltid på 40 sekunder og skjermtur på ca 5 minutter. Tenk å være i fritt fall så lenge. Våre svært erfarne instruktører står klare til å ta imot deg for å gi deg ditt livs opplevelse.

For booking av tandemhopp kontakt oss på tandem@msb.no

Et tandemhopp er en introduksjon til fallskjermhopping. Det er for deg som kanskje ikke helt har bestemt deg for om du vil gå kurs for å bli selvstendig hopper, eller ønsker å gjøre et fallskjermhopp med instruktør for å forberede deg bedre på det kommende fallskjermkurset hvor du selvstendig skal hoppe ut av et fly! Tandemhopping er et fallskjermhopp nesten på lik linje som alle andre hopptyper. Det som er vesensforskjellen er at du som tandemelev (passasjeren) ikke trenger mer enn en halvtime opplæring på bakken for å kunne slenge deg ut i fritt fall. Tandeminstruktøren er en svært erfaren fallskjermhopper som er spesielt utdannet for å gjøre en adrenalinspekket og sprø opplevelse til en trygg affære. Vi prioriterer sikkerhet foran alt.

Når du møter på hoppfeltet vil du bli tatt i mot av en av våre tandeminstruktører. Dere vil sammen fylle ut et registreringsskjema som sørger for medlemskap i Norges Luftsportsforbund og obligatorisk forsikring. Han vil deretter gi deg opplæring som er tilstrekkelig for at du skal kunne gjennomføre tandemhoppet. Denne opplæringen tar ca. 20-30 minutter. Dere vil så finne fram utstyr, primært er det en passende hoppdress for deg mens tandeminstruktøren sørger for at fallskjerm og tilbehør er i henhold til krav.

Når dere er klar er det inn i flyet og opp i himmelen. Underveis må du bare nyte utsikten og ikke minst nyte følelsen. Du er i ferd med å gjøre det sprøeste du noensinne har gjort. Tandeminstruktøren vil gjennomføre flere standardiserte prosedyrer som går ut på å sikkerhetskontrollere utstyret på vei opp, og han vil fortelle deg nøyaktig hva du skal gjøre. Når flyet er ved utsprangshøyde åpnes døra… Deretter er det frisk luft i et uforglemmelig frittfall.

I 5500 fots høyde vil tandeminstruktøren aktivere fallskjermen og før du vet ordet av det henger dere fint i seletøyet og over dere har dere en stor fallskjerm. Denne kan styres og du vil selv få anledning til å prøve dette. Etter noen herlige minutter i skjerm lander dere trygt på landjorda igjen. Det som gjenstår er at DU lander mentalt. Erfaringsmessig kan dette ta en stund. Noen lander aldri, og tar fallskjermkurs og hopper flere tusen hopp. Kanskje det blir deg?

For å hoppe tandem må du ikke veie mer enn 100 kg, grunnet vektbegrensninger på vårt materiell. Du må signere en egenerklæring om din helse før du kan hoppe tandem. Ingen som er ruspåvirket får hoppe. Tandemkurset inkludert ett hopp koster kr 5.000,- som dekker alle kostnader til gjennomføring samt forsikring og medlemskap i Norges Luftsportsforbund. Videofilm av hoppet er ikke inkludert, men kan kjøpes i tillegg om vi har tilgjengelige videohoppere (Prisen for dette er 750,-).

For booking av tandemhopp kontakt oss på tandem@msb.no

tandem